Äntligen semester!

June 19, 2020

Äntligen sommar! Men årets semester blir annorlunda. Vi kommer inte kunna resa som vi är vana, och vissa kanske måste skjuta på sin semester. Då kan det vara bra att veta att en lång sommarsemester inte nödvändigtvis är så effektiv. I alla fall inte ur ett återhämtningsperspektiv. Det verkar som om vi skulle vinna på att ta lite kortare semestrar lite oftare. Det är däremot viktigt att kunna vila och koppla bort jobbtankarna när man inte jobbar. Läs mer om detta i artikeln The secrets to a truly restorative vacation av Alex Soojung-Kim Pang, eller lyssna på Alex Soojung-Kim Pang prata om vila på Youtube. Hans bok Rest: Why you get more done when you work lesverkar vara riktigt intressant. Något för hängmattan kanske? Glöm inte att man kan ligga i hängmattan även om man inte har semester.

 

Länkar:

Artikeln The secrets to a truly restorative vacation

Youtube-klipp med Alex Soojung-Kim Pang

Alex Soojung-Kim Pangs bok

 

Please reload

Senaste inlägg

June 19, 2020

Please reload

Arkiv
Please reload

Sök efter taggar
Please reload