Arbets- och miljömedicinskt vårmöte - flyttat till 2021

January 30, 2020

Uppdatering april 2020: På grund av den rådande situationen med covid-19 har det arbets- och miljömedicinska vårmötet i Umeå, som skulle ha hållits i maj 2020, flyttats till den 20-21 maj 2021. Anmälan kommer att öppnas direkt efter sommaren så håll utkik på www.varmote2020.se och anmäl dig då.

Temat för vårmötet är Hållbarhet. Ta chansen att ta del av ämnen som bland annat rör unga i arbetslivet, riskbedömning, arbete i kyla, samverkan i arbetsmiljöarbetet och hälsoeffekter av luftföroreningar. Det blir ett spännande forum för kunskapsspridning och nätverkande. Vårmötet riktar sig till dig som arbetar inom företagshälsovård, arbets- och miljömedicinska enheter samt till personer som är intresserad av senaste nytt inom arbetsmiljö, psykologi, ergonomi, arbetsmedicin och miljömedicin.


För anmälan och program - klicka här.

 

 

 

 

Please reload

Senaste inlägg

June 19, 2020

Please reload

Arkiv
Please reload

Sök efter taggar
Please reload