Kognitiv ergonomi i praktiken

November 1, 2019

Att kognitiv ergonomi är en viktig del av en hälsofrämjande arbetsmiljö är de flesta eniga om, men hur får vi till det i praktiken? NorBet var inbjudna till arbetsmiljöveckan i Sundsvall för att föreläsa för Sundsvalls kommunhälsa om detta. Vill du veta mer om hur du praktiskt kan gå till väga för förbättra den kognitiva ergonomin på arbetsplatser? Ta del av Sofia Nordings presentation på temat här.

 

Har du önskemål om utbildningsinsatser på något specifikt tema? Välkommen att kontakta oss.

 

Att kognitiv ergonomi är en viktig del av en hälsofrämjande arbetsmiljö är de flesta eniga om, men hur får vi till det i praktiken? NorBet var inbjudna till arbetsmiljöveckan i Sundsvall för att föreläsa för Sundsvalls kommunhälsa om detta. Vill du veta mer om hur du praktiskt kan gå till väga för förbättra den kognitiva ergonomin på arbetsplatser? Ta del av Sofia Nordings presentation på temat här.

 

Har du önskemål om utbildningsinsatser på något specifikt tema? Välkommen att kontakta oss.

 

Please reload

Senaste inlägg

June 19, 2020

Please reload

Arkiv
Please reload

Sök efter taggar
Please reload