Aktivitetsbaserade kontorsmiljöer

May 9, 2019

Vill du veta mer om aktivitetsbaserade kontorsmiljöer och samband med arbetsmiljö, fysisk aktivitet och produktivitet? Allt fler verksamheter går över till att använda aktivitetsbaserade kontor som består av en öppen arbetsmiljö indelad i zoner och ytor som ska stödja olika typer av arbetsuppgifter. Hur påverkas arbetstagare av detta och vilka faktorer har betydelse för utfallet? I en rapport från Institutionen för folkhälsa och klinisk medicin vid Umeå universitet beskrivs en kontrollerad studie där författarna har följt och utvärderat en förändringsprocess vid införandet av aktivitetsbaserade kontor i Örnsköldsviks kommun.

 

Läs rapporten här.

 

 

Please reload

Senaste inlägg

June 19, 2020

Please reload

Arkiv
Please reload

Sök efter taggar
Please reload