top of page

NorWeb: Vägen till framgångsrik teamutveckling, 11 mars 2021

Välkommen till ett nytt NorWeb-seminarium den 11 mars om vägen till framgångsrik teamutveckling!


Föreläsare är Annika Lantz, leg. psykolog, leg. psykoterapeut och professor i arbets- och organisationspsykologi vid Stockholms universitet. Annika har i många år forskat om team, ledarskap och förändringsprocesser och har också arbetat som konsult och föreläsare.

Porträttbild på Annika Lantz
Annika Lantz

Innehåll

Mer information om seminariets innehåll finns i dokumentet nedan:

NorWeb 2021-03-11
.
Ladda ner • 141KB

När och hur

Webbinariet hålls torsdag den 11 mars kl. 13.00-14.30 via Zoom. Annika Lantz kommer först att föreläsa och då finns möjlighet att ställa frågor i chatten. Efter föreläsningen hålls en frågestund.


Anmälan

Webbinariet är kostnadsfritt, men anmälan krävs. Klicka här för att komma till anmälningsformuläret. Sista anmälningsdag är den 9 mars.


Inspelning

Annikas presentation kommer att spelas in för publicering på NorBet blogg. Om du inte vill vara med på bild och/eller ljud måste du alltså ha din kamera och mikrofon avstängd under föreläsningen. Frågestunden efteråt kommer inte att spelas in.

Mer information om personuppgiftsbehandling inom Region Västerbotten finns i dokumentet "Information om samtycke vid användning av bild, video och ljud Region Västerbotten” nedan.

Information om samtycke vid användning a
.
Ladda ner • 160KB

Välkommen med din anmälan!

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page