top of page

NorWeb: Arbetsplatsdialogen, 19 maj 2022

Torsdag den 19 maj hålls nästa NorWeb, ett webbinarium som fokuserar på verktyget Arbetsplatsdialogen, Prevents digitala version av metodstödet Arbetsplatsdialog för arbetsgivare (AD-A). Så här skriver Prevent på sin webbplats:


"Arbetsplatsdialogen är ett dialogstöd som hjälper chefer och medarbetare att upptäcka tidiga tecken på ohälsa, hålla strukturerade samtal och anpassa arbetet. Fokus ligger på områdena balans i arbetet, kognitiv ergonomi och belastningsergonomi."


Webbinariet hålls av Therese Eskilsson, universitetslektor och forskare vid Umeå universitet, som under flera år jobbat med utveckling och utvärdering av ADA-metoden (Arbetsplatsdialog för arbetsåtergång). Hon kommer att presentera bakgrund till och aktuell forskning om metoden, och guida oss igenom den digitala Arbetsplatsdialogen. Hon kommer också att dela med sig av tips på hur Arbetsplatsdialogen kan implementeras på arbetsplatsen. Det kommer att ges utrymme för frågor och erfarenhetsutbyte.


NorBet har tidigare anordnat utbildningstillfällen med Therese Eskilsson som workshopledare. Under hösten 2021 hade vi möjlighet att lyssna till henne när hon höll en digital utbildning i AD-A. Webbinariet om Arbetsplatsdialogen den 19 maj kan med fördel användas som en fördjupning av den utbildningen men kan också ses som ett fristående utbildningstillfälle. Webbinariet riktar sig både till de som hunnit bekanta sig med verktyget och till de som ännu inte kommit igång.


Arbetsplatsdialogen finns att tillgå kostnadsfritt via Prevents webbplats, det enda som krävs är en registrering. Du hittar det via arbetsplatsdialogen.se. Gå gärna in och kolla på verktyget innan webbinariet den 19 maj!


Tid: 19 maj kl. 13.00–14.30

Plats: Zoom

Anmälan: Klicka här. Webbinariet är kostnadsfritt men anmälan krävs. Sista anmälningsdag är den 17 maj.

Zoom-länk skickas ut till anmälda dagen innan.Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page