top of page

Inspelad föreläsning – Agenda 2030 och inre utvecklingsmål

Den 1 december arrangerade NorBet ett webbinarium på temat Agenda 2030 och inre utvecklingsmål (Inner Development Goals, IDG). Föreläste gjorde forskaren Kristian Stålne, verksam vid Malmö universitet. Många har hört av sig och undrat om föreläsningen går att ta del av i efterhand. Här nedan hittar du inspelning och även pdf-bilder från Kristians intressanta föreläsning. Vi vill tipsa om att den verktygslåda som Kristian nämnde under föreläsningen kommer att publiceras på IDG.tools senare under december. Så håll utkik. Här kan du även läsa mer om IDG–initiativet som sådant: innerdevelopmentgoals.org.


Vi vill även passa på att upplysa om en skrift som nyligen publicerats, som är tänkt att fungera som en guide för att förebygga destruktivt ledarskap, ett tema som NorBet berört under höstterminen. Här hittar du den. Om den gått dig förbi, läs gärna den debattartikel från DN som publicerades förra veckan, där forskare från Umeå universitet problematiserar myten om att många chefer antas vara psykopater eller narcissister, artikel här.


Hoppas detta kan inspirera till givande reflektioner under årets sista månad. Låt oss fortsätta engagera oss och sprida kunskap om goda förutsättningar för hållbart välbefinnande och prestation i arbetslivet!


Inspelad föreläsning och föreläsningsbilder bortplockade då föreläsningar ligger uppe max 3 månader på bloggen.

Senaste inlägg

Visa alla

Commenti


bottom of page