top of page

God jul och gott nytt år, och save-the-date!

Vi har kommit till årets sista blogginlägg och vill passa på att tacka för det år som gått. Vi i NorBet summerar innehållet från 2023 och gläds åt det stora engagemang vi sett vid konferenser och webbinarier. Tack också till er som följer bloggen! Här har vi haft fördjupande teman inom bland annat jämlikt och rättvist arbetsliv och implementeringskunskap, och nu blickar vi framåt mot ett nytt år med nya intressanta ämnesområden!

 

Förutom aktivitet på bloggen kommer NorBet under våren 2024 att erbjuda en digital bokcirkel med utgångspunkt i Ulrica von Thiele Schwarz och Henna Hanssons "Implementeringsboken, så inför du nytt som gör nytta" (se intresseanmälan i tidigare blogginlägg), och vi kommer att inleda ett arbete med att inventera vilka behov av utbildningsinsatser inom det arbets- och organisationspsykologiska fältet som finns ute i de fyra norra sjukvårdsregionerna. Vi är intresserade av att vässa våra insatser och arbeta med de mest aktuella temana! Vi har också glädjen att redan nu få informera om ett förestående, spännande webbinarium som vi kommer att erbjuda i mars, se nedan.

 

Nu önskar vi er alla sköna helger med vila och återhämtning. På återseende i januari 2024!Save-the-date! Webbinarium om "Psykologisk trygghet i praktiken" den 19 mars kl 13.00–14.30

 

Föreläsarna Stefan Tengblad och Bård Fyhn kommer den 19 mars att föreläsa om teamarbete och psykologisk trygghet i praktiken. Stefan Tengblad är professor i human resource management (HRM) vid Centrum för global HRM, Göteborgs universitet och en frekvent anlitad föreläsare inom området. Bård Fyhn är verksam vid Norges Handelshögskola där han tidigare i år gick upp med sin avhandling om psykologisk trygghet i team. Fyhn har även en bakgrund som sjöofficer med lång erfarenhet inom militär logistik, internationella operationer och ledarskapsutbildning.  Tillsammans kommer de två att under en och en halv timme presentera den senaste vetenskapen i ämnet för oss, samt dela med sig av sin långa praktiska erfarenhet i hur man kan förstå, leda och arbeta med att öka den psykologiska tryggheten i team för att nå effektivitet och god teamprestation.

 

Spara datumet redan nu! Mer information och anmälningslänk kommer.

 

Mer information om föreläsarna:Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page