top of page

Glad sommar!

Så var det dags för oss i NorBet att ta semester och vi vill önska er alla en glad sommar! Tack för att ni följt oss under terminen, bland annat via blogg och bokcirkel där vi haft fokus på implementering, och i NorWeb med intressanta webbinarier om psykologisk trygghet. Under hösten kommer vi att skifta tema på bloggen och dyka in i området friskfaktorer! Vi planerar också för nya engagerande webbinarier och en konferens. Konferensen den 23 oktober kommer som bekant att handla om kognitiv funktion i arbetslivet och riktar sig till chefer, HR och andra intresserade, missa inte att anmäla dig och sprid gärna ordet! Läs mer om konferensen och anmäl dig här.

 

När det börjar vara dags för semester kan det vara värt att fundera över vilka uppgifter som verkligen behöver utföras nu och vilka som faktiskt kan vänta tills du kommer tillbaka till jobbet. Kan du prioritera bort uppgifter så att du får en bättre nedtrappning av arbetet inför semestern? Kanske kan du också göra en rimlig planering för den första tiden du är åter i arbete? Med denna typ av åtgärder kan den återhämtande effekten av semestern öka!

 

Fler återhämtande tips inför semestern kan du läsa om här: Så går du in i semestern, inte in i väggen.

 

En trend som vi stött på och som vi också gärna lyfter fram så här inför sommaren är tipset om slow travel. Istället för att stressa fram på semestern och maximera mängden events handlar detta koncept om att göra mindre men ändå uppleva mer. Genom att dra ner på tempot, göra färre aktiviteter och utforska med ett lugn och engagemang kanske du kan prova om detta potentiellt återhämtande förhållningssätt är något för dig!

 

Vi i NorBet ser fram emot en ny termin med spännande inslag när det är dags, men nu tar vi först en återhämtande semester. Glad sommar!


Bild av lee seonghak från Pixabay

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page