top of page

Äntligen semester!

Äntligen sommar! Men årets semester blir annorlunda. Vi kommer inte kunna resa som vi är vana, och vissa kanske måste skjuta på sin semester. Då kan det vara bra att veta att en lång sommarsemester inte nödvändigtvis är så effektiv. I alla fall inte ur ett återhämtningsperspektiv. Det verkar som om vi skulle vinna på att ta lite kortare semestrar lite oftare. Det är däremot viktigt att kunna vila och koppla bort jobbtankarna när man inte jobbar. Läs mer om detta i artikeln The secrets to a truly restorative vacation av Alex Soojung-Kim Pang, eller lyssna på Alex Soojung-Kim Pang prata om vila på Youtube. Hans bok Rest: Why you get more done when you work less verkar vara riktigt intressant. Något för hängmattan kanske? Glöm inte att man kan ligga i hängmattan även om man inte har semester.

Läs mer:


Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page