top of page

Naturnära återhämtning

Åsa och Mats Ottosson har nyligen kommit ut med boken "Närmare naturen", som handlar om hur och varför vi människor mår bra i naturen. Det är en väldigt vacker och innerlig beskrivning av upplevelser i naturen, som verkligen bjuder in till att du själv ska vilja gå ut och ta vara på allt som naturen kan ge. Boken vilar på en stabil vetenskaplig grund och de fakta som presenteras styrks av referenser som redovisas på slutet. Men, som de skriver, vi behöver både vetenskap och "vetskap", som består av människors berättelser och egna erfarenheter av naturen. Allt illustreras med sköna foton tagna av Roine Magnusson.

Detta är verkligen en vacker och tänkvärd bok att inspireras och njuta av nu i sommartid och under hela året!

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page